ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Η θέση του ΠΑΟΚ στη συνάντηση των “6”

Σε τέσσερις βασικούς άξονες κινήθηκε ο ΠΑΟΚ επισημαίνοντας πως: παρά τα σφοδρά καταγεγραμμένα παράπονα από την ΚΕΔ τη φετινή χρονιά, κυρίως σχετικά με το VAR, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Τρίπολης, εκφράστηκε η πεποίθησή τους πως η ΚΕΔ και ο κ. Μπένετ, είναι οι μόνοι θεσμικά -και πάντα μόνο μέσω της ΕΠΟ- που μπορούν να σχετίζονται με την εύρεση, ορισμό και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με διαιτητές.

Καμία Λίγκα, καμία ομάδα, κανένας εκτός του επίσημου θεσμικού φορέα που είναι η ΚΕΔ, μπορεί να συμμετέχει σε τέτοια διαδικασία.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε ψυχραιμία από όλους και ότι στους 4 επαφίεται να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς προβλήματα. «Κανένας Μπένετ και κανένας Μπαλτάκος δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό αν εμείς πρώτα δεν κάνουμε αυτό που πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Όπως ειπώθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη: «Συμφωνούμε για ελίτ διαιτητές και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, θεσμικά πάντα, προς αυτή την κατεύθυνση».

Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά πως: «Μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι αυτοί που ήταν εναντίον των ξένων, τώρα είναι υπέρ των ξένων».

Οι αναφορές στη σχέση Ολυμπιακού – Άρη!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και οι αναφορές του Ιβάν Σαββίδη στη σχέση Ολυμπιακού – Άρη, με το μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να τη σχολιάζει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σύσκεψης.