AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης: Κάθε φορά που θεωρούσαν πως δεν είχαν το 100-0 υπέρ τους, άλλαζαν την ΚΕΔ εν ψυχρώ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους τα είπε ένα… χεράκι και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη συνάντηση των “6” στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσιάζοντας τα πράγματα όπως πραγματικά ήταν!

«Υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλη βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επιπλέον, έκανε ειδική μνεία στις περιόδους της ΚΕΔ υπό τις διοικήσεις της ΕΠΟ πριν από την διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε στο τέλος του 2016 και ανέφερε χαρακτηριστικάτο παράδειγμα της ΚΕΔ στις περιόδους των διοικήσεων Σαρρή – Γκιρτζίκη.

Χρησιμοποίησε μάλιστα ειδικά το παράδειγμα όταν από το καλοκαίρι του 2014 ως το καλοκαίρι του 2015 αλλάξαν δέκα φορές την σύνθεση της ΚΕΔ.

«Θυμίζουμε πως κάθε φορά που θεωρούσαν πως δεν είχαν το 100-0 υπέρ τους, άλλαζαν την ΚΕΔ εν ψυχρώ, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να κουνιέται φύλλο. Είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο είχαν απαξιώσει την επιτροπή διαιτησίας, πόσο χαμηλά είχαν φτάσει την ΕΠΟ, δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα. Έκαναν επίδειξη δύναμης με συνεχείς αλλαγές, ανάλογα με το αν θεωρούσαν κάποιον απόλυτα ελεγχόμενο ή όχι», φέρεται να είπε.

Σε όλα αυτά αναφέρθηκε εκτενώς ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ο οποίος θύμισε όλες τις λεπτομέρειες, τα ονόματα, όπως φυσικά και το γεγονός πως δύο πρόεδροι της ΚΕΔ διαδοχικά εκείνη την μαύρη περίοδο, έγιναν και πρόεδροι της ΕΠΟ στην συνέχεια και δη οι Σαρρής και Γκιρτζίκης.