ΣΚΕΨΕΙΣ

Από την αναστροφή στη διαστροφή

Τι ήταν αυτό που ζήσαμε εψές στη Νέα Φιλαδέλφεια αδέλφια μου; Τι έκσταση; Τι μαγεία;

Η ΑΕΚΑΡΑ μας τους πάτησε κι αυτούς και συνεχίζει ακάθεκτη για το νταμπλ. Πρωτάθλημα και Κύπελλο δικέφαλε αετέ. Το να ρίχνεις τρία μπαλάκια στην ομάδα που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα με τα δεύτερα ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει με τίποτα. Τους αναγκάσαμε να βγάλουν κατευθυνόμενη ανακοίνωση της Θύρας Λ7 κατά του Μίτσελ. Λες και τους φταίει ο Ισπανός. Όσο ζουν το παραμύθι τους, τόσο εμείς θα απολαμβάνουμε την κορυφή.

Από την αναστροφή που τελικά δεν έκανε αλλά υπήρχαν σκέψεις στο πούλμαν του Ολυμπιακού, τελικά καταλήξαμε στη διαστροφή. Από πολύ νωρίς ξεκίνησε το μαρτύριο για τα παιδιά του Πειραιά. Και ένα, και δύο και τρία… Ένα στην αρχή κι ένα στο τέλος. Έτσι είναι πιο γλυκά… Από τον Λιβάι Γκαρσία για να μην ξεχνιόμαστε. Έβγαλε τη μεζούρα του και σας μέτρησε… Σας πήρε μέτρα… Και δεν έχετε και καμία δικαιολογία. Κανένα ψέμα να πείτε. Από αυτά που σκαρφίζεστε όλα αυτά τα χρόνια.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα προσκυνάτε. Είτε με τον εύκολο είτε με τον δύσκολο τρόπο. Και χθες στον ΝΑΟ ήταν όλα εύκολα. Και τα δεύτερα που σας έκαναν πλάκα. Όπως λέει και το σύνθημα “να έρθετε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποκτήσετε κι εσείς λαό…”. Γιατί ο λαός της ΑΕΚΑΡΑΣ ήταν εντυπωσιακός. Με καζούρα, με μέτρα, με χαρτονομίσματα, με τα όλα του. Με ασταμάτητο τραγούδι και καπνογόνα.

Ενωσίτες, Ενωσίτισσες και Ενωσιτόπουλα απανταχού της γης η ΑΕΚΑΡΑ μας μεγαλώνει συνεχώς και θα μεγαλώνει. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και κυλάει…

Αυτά για σήμερα…

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!