ΣΚΕΨΕΙΣ

Χεσμένοι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ που κάνουν βρώμικο πόλεμο στην ΑΕΚ

Στην Ελλάδα του 2023 προσπαθείς να εξηγήσεις ότι το ποδόσφαιρο παίζετε με τα χέρια αλλά μιλάς σε ντουβάρια… Προσπαθείς να τους πεις πως 1 και 1 κάνουν 2, αλλά κάποιοι θεωρούν πως βρέχει και όχι ότι τους φτύνουν.

Γεια χαραντάν λοιπόν αδέρφια μου Ενωσίτες, Ενωσίτισσες και Ενωσιτόπουλα απανταχού της γης. Από τον Φλεβάρη έχουμε να τα πούμε. Κουτσοφλέβαρος. Αλλά ο Μάρτης πραγματικά είναι γδάρτης. Όχι εξαιτίας του καιρού αλλά λόγω του κακού μας του καιρού. Αυτά που διαβάζω και ακούω από τα ΜΜΕ της πλευράς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ πραγματικά με βγάζουν εκτός εαυτό. Τόσο χεσμένους έχω χρόνια να τους δω. Και φανταστείτε η ΑΕΚ είναι 2η!

Βρώμικος πόλεμος εναντίον της ομάδας μας από συγκεκριμένα Μέσα. SDNA, To10, SPORT-FM, MEGA, OPEN, ΣΚΑΪ, κάποιες φορές μπαίνει και η ΕΡΤ στο παιχνίδι και δεν ξέρω και γω πόσα ακόμα Μέσα. Λες και δουλεύουν τα ίδια πρόσωπα σε αυτά τα ΜΜΕ. Λες και οι εργοδότες τους είναι ίδιοι. Καλά δεν αλλάζει ο χαρακτήρας των συγκεκριμένων ανθρώπων. Μόνο οι φάτσες τους…

Αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι πως αυτοί έχουν πιάσει όλα τα πόστα και βαράνε την ΑΕΚ κατά ριπάς στήνοντας ένα ωραίο παιχνίδι με σάπιους τρόπους, όπως είναι αυτοί, εις βάρος της ομάδας μας. Κι εμείς προσπαθούμε με νεροπίστολα και δυο – τρεις ανθρώπους να εξηγήσουμε τα αυτονόητα. Πρέπει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να δημιουργηθεί σωστός μηχανισμός που να αποκρούει τα πυρά που δέχεται η ΑΕΚ. Η διοίκηση να τοποθετήσει ανθρώπους που δεν θα χαμπαριάζουν προασπίζοντας τα συμφέροντα του συλλόγου μας και να απαντά σε κάθε τι ψεύτικο και ύπουλο δημιουργούν οι αλλόθρησκοι.

Διάβασα και άκουσα ότι έγινε σφαγή του Παναθηναϊκού. Διάβασα και άκουσα ότι ο Άμραμπατ έπρεπε να αποβληθεί. Διάβασα και άκουσα την πλευρά του Ολυμπιακού να υποστηρίζει τον φιλαράκο του Παναθηναϊκό για το κυριακάτικο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας. Διάβασαμε και άκουσα τον Λουτσέσκου να κλαίει όπως πάντα για το σύστημα της Αθήνας και ότι του κλέβουν τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Διάβασα και άκουσα πάρα πολλά ψέματα.

Η αλήθεια είναι μία! Η κασέτα είναι χιλιοπαιγμένη! Οι αλλόθρησκοι είναι ψεύτες και η ΑΕΚ πρέπει να δυναμώσει παντού! Γιατί ακόμα δεν είναι δυνατή. Μπορεί το γήπεδό μας να είναι φόβητρο για τους αντιπάλους με το τσούξιμο στον… λοκό τους να είναι τέτοιο από την ημέρα που χτίστηκε αλλά θα πρέπει κι εμείς που πηγαίνουμε στο γήπεδο να φωνάζουμε από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό. Δεν πηγαίνουμε στο θέατρο. Αν ήθελα να δω Παξινού ήξερα που να πάω. Θέλω να δω τον Σίμο τον Μήτογλου να σβερκώνει τον Μαντσίνι…

Από το βράδυ της Κυριακής αδέρφια μου πρέπει ο οργανισμός ΑΕΚ (Διοίκηση, παίκτες, προπονητές, κόσμος) να γίνει μια γροθιά και να σπάσει το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει από την 2η κιόλας αγωνιστική των πλέι οφ να δείξουμε αντίδραση. Πρέπει αυτό το πρωτάθλημα να έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως πρέπει να έρθει και το Κύπελλο.

Είτε με γραβάτες που λέει και ο Μήτσος είτε με παπιγιόν που λέει η αφεντιά μου…

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!