ΣΚΕΨΕΙΣ

Η βραδιά της καζούρας και της… μεζούρας!

Χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια είδαμε γιατί φωνάζει ο Ολυμπιακός. Γιατί δεν αντέχει να του κάνουν πλάκα. Δεν δέχεται την καζούρα. Και χθες οι φίλοι της ΑΕΚ ήταν ευρηματικοί από πολλές απόψεις. Από τα χαρτονομίσματα με τις φάτσες των Παπασταθόπουλου – Μαρινάκη, από την πινακίδα προς Πειραιά και το πούλμαν των ερυθρολεύκων να κάνει αναστροφή, από τις σαΐτες που έγραφαν πάνω πέτρα, από τα συνθήματα “αναστροφή δεν κάνατε και π… φάγατε”… Από που να το πιάσω… Όλα ήταν μαγικά. Τόσο μαγικά που στο παιχνίδι της ευρηματικότητας και της καζούρας μπήκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ με τη διαδρομή Νέα Φιλαδέλφεια – Πειραιάς σε 30 λεπτά!

Μια ΑΕΚ στο χορτάρι να κεντάει με τα δεύτερα. Να πηγαίνει το παιχνίδι στη δύναμη και να βγαίνει νικήτρια. Με 11άδα Κυπέλλου. Δεν σας κρύβω ότι οι επιλογές όταν διάβασα πως εκτός αποστολής ήταν Ρότα, Μουκουντί, Γιόνσον με έκαναν να δυσανασχετήσω όπως φαντάζομαι και αρκετούς από εσάς. Συν οι επιλογές στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Ολυμπιακό. Τελικά όμως είναι αυτό που λένε “ο προπονητής βλέπει τις προπονήσεις και ξέρει καλύτερα από εμάς που είμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο”. Βγάζω λοιπόν το καπέλο στον Αλμέιδα. Βρήκαμε προπονητή μετά από πολλά χρόνια. Προπονητή που έχει κάνει τους παίκτες να τον σέβονται, να παίζουν γι’ αυτόν, να είναι επιθετικοί στο γήπεδο με το φουλ πρεσάρισμα που κάνουν, να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα, αλλά πάνω απ’ όλα να μην φοβούνται και να παίζουν για την ΑΕΚ. Μας είχε λείψει αυτό!!! Πολλά χρόνια τώρα.

Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα. Όλοι χαμογέλανε. Όλοι όσοι είναι ΑΕΚ χαμογελάνε. Από τα μικρά παιδιά μέχρι τους παππούδες. Διαβάσαμε, ακούσαμε όλη αυτή την εβδομάδα για το πρωτάθλημα της μεζούρας και για το ότι η ΑΕΚ θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά από τον Ολυμπιακό. Δικά τους είναι τα ΜΜΕ, δικό τους το σύστημα που έχουν φτιάξει, δικιά τους και η βρωμιά. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι. Η ΑΕΚ πάντα τα παιχνίδια τα παίζει στο γήπεδο. Ποτέ δεν έχει φύγει!!! Και πάντα στο γήπεδο θα τα παίζει και τριάρες θα ρίχνει στον Ολυμπιακό.

Το κοντέρ πλέον γράφει… Στη Νέα Φιλαδέλφεια ήρθαν κατά σειρά: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης και Ολυμπιακός και το σκορ είναι 9-0! Φιλάκια…