AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διορία του Ρούντι Γκαρσία, το φαβορί Αλμέιδα και ο… προπονητής – έκπληξη!

Ο Ιβάν Λέκο “κάηκε” από το κακό παρελθόν του, ο Ματίας Αλμέιδα είναι το φαβορί αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, ο Ρούντι Γκαρσία έχει δώσει διορία στην ΑΕΚ και ο… προπονητής – έκπληξη για τον οποίο δεν λέει τίποτα ο Μελισσανίδης.

“Μέχρι την Παρασκευή η ΑΕΚ θα έχει προπονητή” λένε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Το ίδιο ακούγεται έντονα και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Όλα δείχνουν πως το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία με τις δικές μας βέβαια πληροφορίες να θέλουν ο νέος τεχνικός να ανακοινώνεται τον Μάιο. Δεν απέχουν άλλωστε και πολύ. Τι τέλος Απριλίου, τι αρχές Μαΐου.

Τα νέα δεδομένα έχουν ως εξής: Φαβορί για να καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο είναι ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία το casting της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον Δημήτρη Μελισσανίδη και μετέφερε στους κιτρινόμαυρους πως “μέχρι την Πέμπτη θέλω μια απάντηση”. Γιατί δεν ανακοινώθηκε όμως ακόμα;

Διότι κάπου εδώ έρχεται το όνομα – έκπληξη που παλεύει η διοίκηση. Στην ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση άλλου προπονητή, που τον έχουν πιο ψηλά. Του οποίου το όνομα για ευνόητους λόγους δεν διαρρέουν: και γιατί είναι ή το… παίζει δύσκολος αλλά και εφόσον αρνηθεί για να μην “κάψουν” επικοινωνιακά τον Αλμέιδα!

Στη λίστα υπάρχει πάντα και ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος από τη μεριά του έχει δώσει ένα deadline να απαντήσει μέχρι αύριο στην ΑΕΚ. Να τους πει με απλά λόγια αν δέχεται ή όχι τη δουλειά, μιας και θυμίζουμε πως είχε στείλει στην Αθήνα τον ατζέντη του για να δει από κοντά τα γήπεδα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Σπάτα. Ο Γάλλος τεχνικός δεν είχε απορρίψει την ΑΕΚ αλλά τους ζήτησε παράταση χρόνου μήπως βρει κάτι καλύτερο μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου.