AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στάνκοβιτς: Η νίκη για τον Μιχάλη, δείξαμε καρδιά πρωταθλήτριας

Δεύτερο σερί εντυπωσιακό παιχνίδι από τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά από αυτό της Αγγλίας και στη Λεωφόρο, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να δηλώνει μετά το διπλό πως η ομάδα του είχε χαρακτήρα πρωταθλήτριας και πως την νίκη την αφιερώνει στον Μιχάλη Κατσούρη.

«Είμαι περήφανος για την ομάδα. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε δείξαμε σπουδαία αντίδραση και φτάσαμε στην ανατροπή. Παρά το 1-0 του Παναθηναϊκού συνεχίσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, παίξαμε το ποδόσφαιρό μας και καταφέραμε να επιβληθούμε με αυτόν τον τρόπο. Δείξαμε καρδιά πρωταθλητή. Δεν έχουμε πετύχει κάτι όμως, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, μιας και η χρονιά είναι μεγάλη. Η ομάδα έχει ποιότητα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ποιος παίζει στόπερ. Παίζουμε το ποδόσφαιρό μας και αυτό κάνει τη διαφορά», τόνισε ο Αυστριακός γκολκίπερ στη Nova.

Όσο για το πανό που ανέβηκε από οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού; «Όλοι είδαμε τι έγινε στην αρχή του ματς. Είχαμε ένα πολύ άσχημο γεγονός πριν λίγο καιρό και τώρα έγινε αυτό. Εύχομαι να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα. Φυσικά αφιερώνω τη νίκη στον Μιχάλη», σημείωσε ο Στάνκοβιτς.