AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιξε η συζήτηση ανανεώσεων για τα καλά στην ΑΕΚ

Μετά τις ανανεώσεις των Μάνταλου και Βίντα, σειρά παίρνει ο Σέρχιο Αραούχο με τη συζήτηση να έχει ανοίξει για τα καλά στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός νιώθει καλά στην ΑΕΚ, την ώρα που στην Ισπανία δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν ως διατεθειμένο να επιστρέψει στη Λας Πάλμας.

Στις ανανεώσεις συγκαταλέγεται και ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Ολλανδομαροκινός, ανανέωσε μετά από ένα σίριαλ το περασμένο καλοκαίρι και δείχνει χαρούμενος στην ομάδα.

Σημαντικές είναι οι υποθέσεις και των δυο Ιρανών αριστερών μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι. Αμφότεροι έχουν προσφέρει τα μέγιστα, με τον πρώτο να έχει ανανεώσει το περασμένο καλοκαίρι για 1+1 χρόνια. Ο δεύτερος, αναμένεται να διαπραγματευθεί με την ομάδα, μετά από τρία χρόνια παρουσίας και όλα είναι στον… αέρα.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ, έφτασε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2022 και κατέκτησε ένα νταμπλ με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και το όνομα του να έχει συνδεθεί με συλλόγους της πατρίδας του.

Τέλος υπάρχει και η τελευταία, χρονικά μεταγραφή της ομάδας, ο Αλεξάντερ Κάλενς. Ο Περουβιανός στόπερ έχει παίξει σε 7 μόλις ματς αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ματίας Αλμέιδα. Ο δανεισμός του εκπνέει το καλοκαίρι με την ΑΕΚ να διατηρεί οψιόν αγοράς, την οποία και είναι άγνωστο αν θα ενεργοποιήσει.