ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μεθυσμένος ο στόπερ του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς παραπατάει στη μέση του δρόμου (video)

Το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο που δείχνει τον στόπερ του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς, να περπατάει στη μέση του δρόμου χωρίς να βλέπει μπροστά του…

Η ιστορία ξεκινάει το βράδυ του Σαββάτου (18/11) όταν ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» μαζί με τους Βλαντιμίρ Κουφάλ της Γουέστ Χαμ και Γιαν Κούχτα της Σπάρτα Πράγας παραβίασαν τους εσωτερικούς κανόνες της εθνικής ομάδας με αποτέλεσμα η ομοσπονδία της Τσεχίας να τους αποκλείσει.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν με πολλούς μαρτυρώντας ουσιαστικά τα πεπραγμένα τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Τσεχία οι τρεις ποδοσφαιριστές μύριζαν από μακριά αλκοόλ και μάζεψαν τα πράγματά τους για να επιστρέψουν στις πόλεις της ομάδας τους.

Ο προπονητής Γιάροσλαβ Σιλχαβί είπε: «Τα παιδιά ζήτησαν συγγνώμη, αλλά δεν πήραμε συγκεκριμένη εξήγηση για το από πού προήλθε η παρόρμηση για αυτό που έκαναν.

Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν σβήνουμε τα φώτα για τους παίκτες στις 10 το βράδυ. Δεν είμαστε χτισμένοι έτσι. Αλλά για να απαντήσω, νώθω ότι κατά κάποιο τρόπο δεν είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό».

Η Τσεχία αντιμετωπίζει σήμερα (20/11, 21:45) τη Μολδαβία σε ένα αγώνα που έχει χαρακτηριστεί ως τελικός καθώς με νίκη ή ισοπαλία θα προκριθούν στο Euro 2024.