AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έτοιμοι οι τρεμπλούχοι για τον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η ΑΕΚ καθώς σήμερα (26/02, 12:30) φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Handball Premier. Οι «κιτρινόμαυροι» που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στοχεύουν μόνο στο «διπλό» στη Μίκρα, ώστε να κάνουν άλμα όχι μόνο για την είσοδο στους Τελικούς, αλλά και για το πλεονέκτημα έδρας στο δρόμο για τον τίτλο.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι της ΕΡΤ3.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μυλωνά, Νικολαΐδη, Καλόμοιρο, Μόγια, Λέμος, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλο, Αραμπατζή, Τζηρά, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Σέβελεφ, Άντζελιτς, Μπουκοβίνα.

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Αύριο είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς. Μετά από μια εκπληκτική νίκη με τη Νιμ, δουλέψαμε αυτές τις μέρες και ετοιμαστήκαμε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται σε ένα κομβικό σημείο, διότι το παιχνίδι με την τωρινή βαθμολογία μπορεί να κρίνει αρκετά πράγματα. Το γνωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι για να πάμε για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη».

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 45 φορές, 23 στην Αθήνα και 22 στη Θεσσαλονίκη, με την «Ένωση» να μετρά 23 νίκες, τους Θεσσαλονικείς 17, ενώ 5 αγώνες έληξαν δίχως νικητή. Στα παιχνίδια της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 11 νίκες, η ΑΕΚ 7 και αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1207 τέρματα (558 εκτός έδρας) και ο ΠΑΟΚ 1189 (567 εντός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 τέρματα.