AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Τελευταίο χαρτί ανόδου απέναντι στον Κέρκη για την ΑΕΚ

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην πορεία για την άνοδο παίζει σήμερα (26/02, 18:00) η ΑΕΚ, υποδεχόμενη στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας τον Κέρκη Σάμου, για την 8η αγωνιστική της Pre League.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πινακα και συνεχίζουν να κυνηγούν τουλάχιστον την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του Γ’ Ομίλου.

Ο αγώνας με αντίπαλο την ομάδα της Σάμου είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου να κατακτήσει βαθμούς και να βελτιώσει την ψυχολογία της, εν όψει και της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Άθλο Ορεστιάδας στο ίδιο γήπεδο την επόμενη αγωνιστική.

Σε αυτήν την κρίσιμη μάχη, άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου του Συλλόγου, που καλείται να δώσει βροντερό «παρών» στηρίζοντας τα «χρυσά μωρά» του Άκη Χατζηαντωνίου!

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Δημήτρης Θεοδόσης δήλωσε στο aek.gr: «Άλλος ένας πολύ δυνατός αγώνας για εμάς το Σάββατο. Διατηρούμε τις ελπίδες μας και θα δώσουμε ότι έχουμε για να πάρουμε μια πολύ κρίσιμη νίκη. Η ομάδα και θέλει και μπορεί. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να ενισχύσετε την προσπάθεια μας».