AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Ασημένια» η Κ21 στην Αλεξανδρούπολη

Τη 2η θέση κατέκτησε η ΑΕΚ στο F4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ21 Βόλεϊ Εφήβων! Η σπουδαία ομάδα του Γιώργου Μάντζιου επικράτησε με 3-2 σετ του Πανερυθραϊκού και σε συνδυασμό με τη νίκη του Εθνικού επί του Πήγασου ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου, αποδεικνύοντας ότι η ΑΕΚ εκτός από «παρών» έχει και μέλλον και μάλιστα… υψηλής ποιότητας!

Οι «κιτρινόμαυροι» τα έδωσαν επί 3 ημέρες μαζί με το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ που έδωσε… ρεσιτάλ στην κερκίδα συγκινώντας τους νεαρούς αθλητές μας που αντιλήφθηκαν… πλήρως το Σύλλογο στον οποίο ανήκουν. Φυσικά, στο πλευρό τους ήταν και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Άκης Χατζηαντωνίου, που έστησαν αυτήν την εξαιρετική ομάδα μαζί με τον Γιώργο Μάντζιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του.

Η «Ένωση» κατέκτησε το 1ο σετ με 25-21, απώλεσε τα επόμενα δύο με 25-21 και 25-23, ωστόσο με τρομερά ψυχικά αποθέματα ανέτρεψε την κατάσταση. Αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 σετ με 25-23 και στο τάι μπρέικ επιβλήθηκε με 15-13 κατακτώντας τη σπουδαία νίκη.

ΑΕΚ – ΑΣ Πανερυθραϊκός 3-2

Τα σετ: 25-21, 21-25, 23-25, 25-23, 15-13.

ΑΕΚ (Γιώργος Μάντζιος): Κονίδης, Καβαρινός, Καούνης, Σκίκος, Χαλίλης, Μάντζιος / Φωλιάς (λ), Καμαρινόπουλος (λ), Οικονόμου.

ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ουτζής): Φωλιάς, Καλλιμάνης Ε., Μπάος, Καρύκας, Ταραμίγκος, Αναγνωστάκης / Σουσούνης (λ), Φουμάκης (λ), Ρέππας, Μητράκας, Καλλιμάνης Α.