AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανεικό με οψιόν αγοράς θέλει τον Μπαλάντα η ΑΕΚ που περιμένει την Μπριζ

Η μεταγραφή του Μπαρμπόσα χάλασε και στην ΑΕΚ πρέπει να τρέξουν προκειμένου να βρουν τον “εκλεκτό” για τη θέση των χαφ. Το νέο όνομα που προέκυψε είναι αυτό του Έντερ Μπαλάντα της Μπριζ.

Ενός παίκτη, ο οποίος πήγε στον βελγικό σύλλογο το 2019 αντί 2.400.000 ευρώ από την Βασιλεία, με το κορυφαίο ελβετικό κλαμπ να τον αγοράζει με 3.500.000 από την Ρίβερ Πλέιτ το καλοκαίρι του 2016. Τότε που είχε ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να τον αγοράσει από την Ρίβερ και να τον φέρει στην Ελλάδα.

Πλέον η χρηματιστηριακή αξία του Μπαλάντα έχει πάνω την άνοδο, φτάνοντας στα 6.500.000 ευρώ. Έχει γεμάτη σεζόν με συμμετοχές και στο Champions League. Έχει συμβόλαιο με την Μπριζ μέχρι το 2024, αλλά θέλει όμως να φύγει. Δεν τον απασχολεί αν το κάνει και ως δανεικός. Εδώ και χρόνια παίζει ως αμυντικός χαφ. Είτε μόνο του είτε με παρτενέρ στη μεσαία γραμμή.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως ο 29χρονος Μπαλάντα απασχολεί την ΑΕΚ για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την απάντηση της Μπριν στην πρόταση που φαίνεται να έχουν καταθέσει.