AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανηγυρική αθώωση για ΑΕΚ και Μελισσανίδη (photo)

Η αλήθεια έλαμψε. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε την αθώωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση επηρεασμού εκλογών των Ενώσεων με αθέμιτες παρεμβάσεις.

Έτσι αθώοι από τις κατηγορίες ανακηρύσσονται οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος, στον οποίο μάλιστα, η Επιτροπή αναγνωρίζει πως δεν αποτελεί αξιωματούχο της αθηναϊκής ΠΑΕ, όπως αθώοι κρίθηκαν και οι Άγγελος Δανιήλ (μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ και πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας), Κώστας Ντάσιος (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας) και Νίκος Αυλωνίτης (πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαίρου Σάλας).

Θυμίζουμε πως στην εισήγησή του ο ερευνητής κ. Αθανασίου είχε προτείνει ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Άγγελο Δανιήλ και -10 βαθμούς στην ΑΕΚ.

Έπειτα από την ακροαματική διαδικασία, το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας είχε αλλάξει την εισήγηση του και είχε προτείνει απαλλαγή για τον Μελισσανίδη και πρόστιμο για την ΑΕΚ και είχε εισηγηθεί ποινές για τους Παπαδόπουλο, Δανιήλ, Ντάσιο και Αυλωνίτη, που δεν έγιναν δεκτές από την έδρα.