Μπακασέτας: Θα ήθελα να παίξω στην “Αγιά Σοφιά”

Την πόρτα της επιστροφής του στην ΑΕΚ αφήνει πάντα ανοιχτή ο Τάσος Μπακασέτας. Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε για τη ζωή του στην Τουρκία, την Εθνική, αλλά και την Ένωση, όχι μόνο για τα αγωνιστικά, αλλά και το νέο γήπεδό της όπου ετοιμάζεται να μπει από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Open…

Για το πώς βλέπει την ΑΕΚ;

«Βρίσκεται σε καλή πορεία. Γιατί θα το πω αυτό; Γιατί το καλοκαίρι έγιναν κάποιες πολύ καλές προσθήκες, κατά την άποψή μου. Απλά είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο μία ομάδα με τόσους πολλούς νέους παίκτες να κάνει τη διαφορά απ’ την πρώτη χρονιά. Το θεωρώ αδύνατο, οποιοδήποτε προπονητή κι αν είχε. Η ομάδα θέλει συνοχή, θέλει πολλά πράγματα κι αυτό γίνεται μέσα από το χρόνο. Η ομάδα έχει μπει σε ένα καλό πλάνο, όσον αφορά και τους παίκτες που έχει. Είναι θέμα χρόνου όλο αυτό να γίνει μία ομάδα. Να χτιστεί η κατάλληλη νοοτροπία γύρω από την ομάδα και πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά μπορεί να κάνει τη διαφορά με τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή και τους νέους που θα έρθουν».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κι αν… ζηλεύει;

«Θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Επειδή εχω ζήσει την ομάδα και σε πολύ ωραίες στιγμές και σε ένα ΟΑΚΑ γεμάτο με τον Λεβαδειακό και με τη Μπενφίκα η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή. Πιστεύω ότι τώρα θα είναι ακόμη καλύτερη. Με την καλή έννοια ναι τους ζηλεύω γιατί θα είναι και το γήπεδο πάρα πολύ ποδοσφαιρικό κι αξίζει μία ομάδα σαν την ΑΕΚ να έχει το δικό της γήπεδο. Θα μου άρεσε να παίξω εκεί. Θα ήταν ωραίο συναίσθημα».