AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφώνησαν ΑΕΚ και Εντσάμ – Πέφτουν οι υπογραφές (photo)

Από τις 3 Ιουνίου σας αποκαλύψαμε πως ο Ολιβιέ Εντσάμ θα έρθει την επόμενη εβδομάδα (δηλαδή αυτή που διανύουμε) στην Ελλάδα και πέσαμε μέσα. Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα, συμφώνησε με την ΑΕΚ και αναμένεται να ανακοινωθεί πριν το Σαββατοκύριακο.

Γουέστ Μπρομ και Μπλάκπουλ ήθελαν τον 25χρονο χαφ, αλλά οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου έχοντας πάρει το “οκ” από τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατάφεραν να πείσουν τους μάνατζερ του Εντσάμ για να έρθει στην Αθήνα.

Η διοίκηση του Δικεφάλου προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο που φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ με υψηλά μπόνους υπογραφής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ενώ μεγάλη είναι και η προμήθεια προς τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Ο Εντσάμ μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ για λογαριασμό της ΑΕΚ προκειμένου να της δώσει επιπλέον λύσει στο χώρο του κέντρου. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε σχηματισμό 4-2-3-1, σε 4-3-3 αλλά ακόμα και σε 4-4-2, κάτι που τον κάνει πολύ χρήσιμο για κάθε προπονητή. Πόσο μάλλον για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Εντσάμ είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από ξενοδοχείο στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, όπου απολάμβανε τις διακοπές του. Τι είναι το Μπόντρουμ, γνωστή και ως Αλικαρνασσός από την Ελλάδα; Ένα αεροπλάνο… δρόμος!!!