AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: Ακόμα δεν έχω μιλήσει για μεταγραφές με την ΑΕΚ (video)

Ο Ματίας Αλμέιδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μεξικό ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με την ΑΕΚ για μεταγραφές παρά τα όσα γράφονται αριστερά και δεξιά.

Σε δηλώσεις του στο «Fox Sports» ο Αργεντίνος προπονητής της Ένωση αναφέρθηκε στη μετακόμισή του στην Ελλάδα, στην απόφασή του να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στους κιτρινόμαυρους, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο χρόνος μου στη Σαν Χοσέ είχε ήδη φτάσει στο τέλος και μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν ήμουν πια εκεί, είχα την τύχη να λάβω τρεις προτάσεις. Μία από αυτές ήταν από την ΑΕΚ και μου άρεσε πολύ ο στόχος που έχει για αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση. Έχω δει το πάθος των φιλάθλων στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο μοιάζει περισσότερο στο Μεξικό και τη Νότια Αμερική. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει ιστορία και δεν είναι πρωταθλήτρια για πολύ καιρό, αυτό με παρακίνησε».

Ερωτηθείς για το αν θα πάρει Μεξικανούς στην ΑΕΚ, υποστήριξε πως δεν πρόκειται να επαναλάβει τη συγκεκριμένη φόρμουλα: «Ακόμα δεν έχω μιλήσει για παίκτες με τον σύλλογο, αυτό είναι ψέμα».