AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζαβέλλας κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη – Υπογράφει για δύο χρόνια στην ΑΕΚ

Μια ανάσα από την ΑΕΚ βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο έμπειρος αμυντικός που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους κιτρινόμαυρους, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτή τη στιγμή, ο 33χρονος έχει συμβόλαιο με την Αλάνιασπορ αλλά και μια ρήτρα αποχώρησης στα 400.000 ευρώ. Στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το ποσό (έστω ένα μέρος του) και να προσφέρουν στον Τζαβέλλα συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν για έναν ακόμα. Ο έμπειρος αμυντικός αμείβεται στην Τουρκία με 700.000 ευρώ.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το AEK24HOURS, τα ηγετικά χαρακτηριστικά και η διαδραστικότητα του Τζαβέλλα είναι αυτά που κέρδισαν τους ανθρώπους της Ένωσης. Αυτά τα στοιχεία φάνηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο όπου σκόραρε ενώ δεν… μάσησε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο τον Λουκάκου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η υπόθεση Τζαβέλλα, με την βοήθεια και την πίεση που θα ασκήσει και ο ίδιος στον τουρκικό σύλλογο, να κλείσει μέχρι το Σαββατοκύριακο.