ΣΚΕΨΕΙΣ

Άλογο η… ΑΕΚ

Βλέποντας το δίδυμο Γκαρσία – Ελίασον και το ωραίο δίδυμο που έχουν φτιάξει με πάρε το ενός και το βάλε του άλλου θεωρώ ότι τα όπλα της ΑΕΚ φέτος είναι δύο. Η ταχύτητα και η δύναμη στο παιχνίδι της και τα υπερόπλα που έχει στην μεσαίο επιθετική γραμμή.

Σε ένα παιχνίδι σβηστό λοιπόν η ομάδα πέρασε άνετα από τη Λειβαδια 0-2 σε ένα ματς ρουτίνας αλλά έκρυβε παγίδες όπως ο αγωνιστικός χώρος.

Με το γνωστό τρόπο η ΑΕΚ την άμεση ανάκτηση μπάλας και με τρεις επαφές γρήγορου συνδυαστικού παιχνιδιού έκανε το 0-1 γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο και στο 68′ με πέναλτι τελείωσε το παιχνίδι.

Το ματς δεν είχε και πολλά πράγματα. Η ποιότητα της ΑΕΚ η ταχύτητα και η δύναμη των Γκαρσία, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τη διαφορά.

Στα παιχνίδια των άλλων ανταγωνιστών της αξιοσημείωτη η 9η νίκη του ΠΑΟ επί του Άρη σε ένα παιχνίδι που όδευε προς το Χ αλλά η φλυαρία την άμυνας του Άρη και η αδυναμία του τερματοφύλακά του να βγει στο δεύτερο δοκάρι έδωσε στον ΠΑΟ μια νίκη πολύ δύσκολη.

Ο ΟΣΦΠ εύκολα νίκησε τον Παναιτωλικό και ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία από την Τρίπολη στις καθυστερήσεις.

Ήδη η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι στη Φιλαδέλφεια με τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς που μετά από 19 χρόνια η καυτή έδρα θα κάνει τη διαφορά και θα σβήσει αυτήν την κακή παράδοση με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια να μην μπορούμε να τον νικήσουμε.

Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν έχει λύσεις και η ήττα στην Αγιά Σοφιά είναι σχεδόν βέβαιη.

Η επόμενη αγωνιστική θα χει και το ματς Βόλος – ΠΑΟ ένα κρίσιμο παιχνίδι αφού η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟ αλλά και η πολλή καλή ομάδα του Βόλου μας προμηνύει για ντέρμπι.

Κυριακή κοντή γιορτή και το πρώτο ντέρμπι στη νέα εποχή της ΑΕΚ έφτασε.

Νίκη και φύγαμε για τίτλο…