AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη θέλει η ΑΕΚ κόντρα στη Βόννη

Να ζευγαρώσει τις νίκες της και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Basketball Champions League θέλει η ΑΕΚ που σήμερα (25/10, 19:30) υποδέχεται στα Άνω Λιόσια την ισχυρή Βόννη από τη Γερμανία για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 1-1 καθώς παρότι άρχισαν με ήττα τη διοργάνωση, επικράτησαν στη 2η αγωνιστική, με τη διαφορά όμως πως η ΑΕΚ έχει δώσει και τα δύο μέχρι τώρα παιχνίδι της εκτός έδρας, ενώ η Βόννη έχει παίξει μόνο στη Γερμανία.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης επισήμανε πως: «Παίζουμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας, η οποία είναι αήττητη στη Bundesliga. Έχει τον ίδιο προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και αρκετούς από τους παίκτες του κορμού της περασμένης περιόδου, οπότε διακρίνεται για την ομοιογένειά της.

Εμείς, μετά από 48 ώρες καλούμαστε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, για να δώσουμε αξία και στη νίκη, που κάναμε μέσα στη Ρέτζιο Εμίλια. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο…»