AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συσπειρωμένη η ΑΕΚ για νίκη πρωτιά απέναντι στον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στράβωσε από ατομικά λάθη με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Παρόλα αυτά οι κιτρινόμαυροι καλούνται άμεσα να αντιδράσουν διότι θα πρέπει την Κυριακή να δώσει το τρίτο διαδοχικό ντέρμπι μέσα σε οκτώ μέρες.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πως να διαχειριστεί το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Μία από αυτές είναι του Ορμπελίν Πινέδα στο βασικό σχήμα, ενώ ο Πήλιος φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες αντί του Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τα λάθη του Μουκουντί ίσως τον φέρουν στον πάγκο και τη θέση του πάρει ο Κάλενς, όμως ο Αλμέιδα έχει δείξει πως στηρίζει τους παίκτες του. Άρα για την ώρα αυτή η αλλαγή παραμένει στον… αέρα!

Ελίασον και Άμραμπατ δεν είναι απίθανο να παίξουν μαζί στα δύο άκρα, ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί ο Πόνσε από τον Γκαρσία που δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ μιας και ήταν καλά κλεισμένος από τους αντιπάλους αμυντικούς.

Το παρήγορο είναι πως πέραν του Στάνκοβιτς δεν έχει προκύψει άλλο πρόβλημα για τον Ματίας Αλμέιδα, που θα διατηρήσει τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια.