AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλμέιδα μαθαίνει τα νεότερα για τους τραυματίες

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στην ΑΕΚ αφού την Τετάρτη υπάρχει ο… πρόωρος τελικός πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει από το “μέτωπο” των τραυματιών ποιους θα έχει και αν θα έχει κάποιον ή κάποιους στη διάθεσή του.

Ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να δοκιμάσει σήμερα να ανεβάσει ρυθμούς και θα διαπιστωθεί αν μπορεί να είναι στην αποστολή. Επίσης, θα φανεί πώς έχουν τα πράγματα για Μάνταλο, Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς, που έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη. Η κατάσταση του αρχηγού μοιάζει η λιγότερο σοβαρή, ενώ ο Καμερουνέζος στόπερ έχει κάποιες πιθανότητες να μπει στην αποστολή.

Τέλος θα φανεί τι ακριβώς έχει ο Άμραμπατ, που αποχώρησε με ενοχλήσεις αμέσως μετά το γκολ νίκης που σημείωσε απέναντι στον Άρη. Η εικόνα του Μαροκινού ήταν ανησυχητική, ωστόσο η γερή κράση του, παρά τα 37 του χρόνια, αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας πως θα είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ θυμίζουμε πως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Χαριλάου έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει δυναμικό παρών και να σπρώξει με την ενέργειά του τους κιτρινόμαυρους στη νίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *