AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιόνσον: Είναι μια τραγωδία, είμαστε λυπημένοι αλλά υποχρεωμένοι να παίξουμε ποδόσφαιρο

Στα όσα συνέβησαν στην Αθήνα με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, αλλά και στο γεγονός πως η ΑΕΚ καλείται να παίξει ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Γενς Γιόνσον στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά δήλωσε:

 Για το περίεργο και διαφορετικό παιχνίδι: «Είναι προφανώς μία τραγωδία, είμαστε λυπημένοι για ό,τι έγινε. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Εμείς είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε: «Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία τραγωδία, αλλά εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της Ντίναμο: «Πρόκειται για μία ομάδα επιθετική, καλή χρήση και κυκλοφορίας της μπάλας, ειδικά στο κέντρο και με κινήσεις από τα μπακ που βοηθούν. Μία δυνατή ομάδα επιθετικά, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις».

Για το γεγονός ότι το τελευταίο ματς ήταν πριν από λίγες μέρες και για τη σειρά των αγώνων: «Εμένα δεν με επηρεάζει. Έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να παίξουμε εντός και εκτός έδρας. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε, είτε παίζουμε εδώ στον δεύτερο, είτε στον πρώτο αγώνα. Αυτό θέλουμε και στο γήπεδο μας, είναι στο DNA της ομάδας. Για τις μέρες, φυσικά δεν είναι το ιδανικό, αλλά έτσι είναι, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, προπονούμαστε σκληρά».

Για το αν προσθέτει έξτρα πίεση το γεγονός: «Δίνει έξτρα κίνητρο, θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας, να απονείμουμε ένα είδος δικαιοσύνης».