ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Λουτσέσκου: Ισορροπημένο το παιχνίδι, δίκαιο το 2-2

Δίκαιο χαρακτήρισε το τελικό 2-2 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Το ποδόσφαιρο παίζεται 90-95 λεπτά και καθορίζεται από κάποια επεισόδια που γίνονται. Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν από δικά μας λάθη. Θα μπορούσαμε να ειχαμε αποφύγει. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν ειχε ευκαιρία η ΑΕΚ, ούτε κι εμείς. Ισορροπημένο ματς με άλλο στυλ παιχνιδιού από την ΑΕΚ κι άλλο από εμάς. Δώσαμε ότι μπορούσαμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 2-0. Και το 2-2 το θεωρώ δίκαιο».

Πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ που έχει μπροστά του τώρα την Μπριζ και κλείνει τώρα το πρωτάθλημα πρώτος;

«Για κάτι το οποίο ειμαι χαρούμενος από το αποψινο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και δύσκολο γήπεδο, είναι ότι ψάξαμε και το τρίτο γκολ. Δείχνει στοιχεία θέλησης και μεγάλης ομάδας αυτό, αν και είχε ένα στοιχείο ρίσκου. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το 50ο ματς. Είναι μεγάλη η σεζόν. Βρισκόμαστε πρώτοι, είμαστε στα προημιτελικά. Μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά αυτό. Είναι μακρύς και δύσκολος όμως ο δρόμος. Υπάρχουν ματς να παίξουμε και θα κρατήσουμε κάθε ματς, για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».