ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Η Μαρσέιγ μας έκανε το χατίρι και νίκησε 4-3 τον Άγιαξ σε ματς – διαφήμιση

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας με τη Μαρσέιγ να κάνει το χατίρι της ΑΕΚ και να κερδίζει με 4-3 τον Άγιαξ, δίνοντας τη δυνατότητα στην Ένωση να πάει στο Άμστερνταμ για δύο αποτελέσματα ώστε να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης για το Conference League.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ραμάι έσωσε μετά από σουτ του Ομπαμεγιάνγκ ενώ στο 7’ ο Χάτο έκανε πέναλτι στον Σαρ και ο Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Ωστόσο σχεδόν με τη σέντρα ο Μπρόμπεϊ άλλαξε πανέμορφα με τον Μπερχάους και από κοντά πλάσαρε για το 1-1. Μάλιστα στο 14’ ο Λόπεθ έσωσε μετά από νέο σουτ του Μπρόμπεϊ και στο 23’ ακυρώθηκε γκολ του Ομπαμεγιάνγκ αλλά στο 26’ ο Εμπεμπά με κεφαλιά μετά από κόρνερ έγραψε το 2-01.

Κι όμως στο 29’ ο Μπερχβάιν πέρασε κάθετα στον Μπρόμπεϊ που γύρισε όμορφα στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-2.

Στο 46ο λεπτό ο Ομπαμεγιάνγκ με απίθανο ψαλιδάκι έκανε το 3-2 ενώ στο 55’ ο Κορέα αστόχησε με σουτ από κοντά και στο 60’ ο Λόπεθ έσωσε μετά από σουτ του Μπερχβάιν. Ωστόσο στο 63’ αποβλήθηκε ο Μπερχάους. Κι όμως στο 80’ ο Άκπομ με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 3-3.

Ωστόσο στο 90ο λεπτό η Μαρσέιγ κέρδισε πέναλτι και ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 4-3 από την άσπρη βούλα.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πάου Λόπεθ, Κλος, Εμπεμπά, Ζιγκό, Λόντι (87’ Μουρίγιο), Βερετού (87’ Ουναχί), Κοντογκμπιά, Αρίτ (87’ Βιτίνια), Σαρ, Κορέα (66’ Εντιαγέ), Ομπαμεγιάνγκ (90+5’ Μεϊτέ)

ΑΓΙΑΞ: Ραμάι, Σόσα (77’ Μάρτα), Χάτο, Ρενς, Γκάεϊ, Μπερχάους, Τέιλορ (77’ Άκπομ), Ταχίροβιτς (90+4’ Μπάνελ), Μπερχβάιν, Μπόρχες (46’ Χλίνσον), Μπρόμπεϊ (90+7′ Σαλάχ Εντίν)