AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο η ΑΕΚ

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ επιβλήθηκε του ΑΣΕ Δούκα με 6-4 στο Κλειστό της Σαλαμίνας και έκανε το 1-0 στους Τελικούς της Futsal Super League!

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη τα έδωσε όλα και πέτυχε μία σπουδαία νίκη, την πρώτη από τις τρεις που απαιτούνται, δείχνοντας αποφασισμένη να φτάσει στον τίτλο. Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ αποτελώντας τον έξτρα παίκτη της ομάδας και δίνοντας ώθηση στους παίκτες του «Δικεφάλου».

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε την αντίπαλη εστία. Τελικά το γκολ ήρθε μετά από πίεση του Πάνου στον αντίπαλο γκολκίπερ και βάζοντας την κόντρα έκανε το 1-0. Η «Ένωση» θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα, ωστόσο τελικώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος, μετά από ωραία συνεργασία, ο Ουέσλεϊ από πλάγια θέση έκανε το 2-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ντάτης από… ασίστμαν, έγινε σκόρερ με ωραίο πλασέ (3-1). Το 4-1 σημειώθηκε από τον Πάις με εξαιρετικό τσίμπημα της μπάλας, ενώ ο Δούκας μείωσε σε 4-2. Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζοντας να παίζουν συγκεντρωμένα και πιστοί στο πλάνο τους έβγαλαν νέα κόντρα και ο Τροβάτο έκανε το 5-2 εν μέσω αποθέωσης. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων έβαλε έξτρα παίκτη βγάζοντας τον τερματοφύλακα, με την ΑΕΚ να το εκμεταλλεύεται και τον Ουέσλεϊ να «κλέβει» τη μπάλα και να κάνει το 6-2 εύκολα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με τον έξτρα παίκτη, κατάφεραν να μειώσουν σε 6-4 με δύο διαδοχικά τέρματα, αλλά η ΑΕΚ κατέκτησε τη νίκη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *