AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Όλοι μαζί, μια οικογένεια, για το 1-0

Στο κατάμεστο «Απ. Κόντος» η ΑΕΚ υποδέχεται (19:30) τον ΠΑΟ, στον πρώτο ημιτελικό της Volley League. Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να κάνει το «1-0», με τον κόσμο, όπως πάντα, δίπλα της. Οι παίκτριες του Γιουνούς Οτσάλ είναι 100% έτοιμες για το σημαντικό παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τη νίκη.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο «Απ. Κόντος», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Ο Γιουνούς Οτσάλ δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε στα ημιτελικά με παιχνίδι στο σπίτι μας. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι. Περιμένουμε τους οπαδούς μας να μας στηρίξουν με το πάθος και τη φωνή τους. Πρέπει να νικήσουμε για να κάνουμε το 1-0 στη σειρά».

Η αθλήτρια, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟ έχει δυνατή ομάδα και θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τον Τελικό του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα, εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, για να πετύχουμε το στόχο μας και να προκριθούμε στον Τελικό. Το πλεονέκτημα έδρας θα παίξει ρόλο. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο να μας βοηθήσει, να φτάσουμε στη νίκη».

Όλοι μαζί, μια οικογένεια, με τη φωνή μας και ΜΟΝΟ, χωρίς καπνογόνα και λέιζερ, να βοηθήσουμε τις Κυπελλούχες Ελλάδας, να κάνουν το πρώτο βήμα!