AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό διατήρησης στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Τρίτη και… φαρμακερή για την ΑΕΚ η οποία καλείται να φύγει με το διπλό σήμερα (19:30, Novasports Prime) από το “Κλεάνθης Βικελίδης” με αντίπαλο τον Άρη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από τη συνάντησή τους την περασμένη Κυριακή (14/4) στην “Αγιά Σοφιά”. Εκεί όπου η ΑΕΚ, με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και καλή διαχείριση στο δεύτερο, επικράτησε 2-0 χάρη στα δύο γρήγορα τέρματα του Πόνσε (9′ και 14′).

Ο Ματίας Αλμέιδα όπως συνηθίζει δεν ανακοίνωσε αποστολή. Παρόλα αυτά εκτός είναι οι τραυματίες Γκαρσία, Μουκουντί και Στάνκοβιτς, ενώ ο Άμραμπατ, που έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, δίνει το «παρών». Επίσης, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων επιστρέφει ο Σιμάνσκι που εξέτισε την τιμωρία του.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μια πιθανή 11άδα ενόψει του σημερινού αγώνα για την ΑΕΚ είναι ο Αθανασιάδης κάτω από τα δοκάρια, οι Βίντα – Κάλενς στα στόπερ με τον Χατζισαφί ως αριστερό μπακ και τους Ρότα και Σιντιμπέ να διεκδικούν τη θέση στα δεξιά. Ο Σιμάνσκι αναμένεται να παίξει το ρόλο 6αριού, ο Πινέδα στο “8”, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον στα… φτερά με τον Τσούμπερ να βρίσκεται πίσω από τον Πόνσε.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Α’ Βοηθός: Τρύφων Πετρόπουλος
Β’ Βοηθός: Χασάν Κούλα
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας
VAR: Πάτρικ-Φραντς Χανσλμπάουερ (Γερμανία)