AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ήττα στη Χίο και τώρα… τρέχει

«Σκληρή» ήττα στη Χίο για την ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ (10-5) για την 3η αγωνιστική του G2 της Β’ Φάσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η «Ένωση» δεν τα κατάφερε στο νησί της Χίου, χάνοντας σημαντικό έδαφος στη «μάχη» για την αποφυγή των πλέι άουτ. Συγκεκριμένα, 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε της Β’ Φάσης, η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου, υποχώρησε στην 6η θέση, πίσω από τον ΝΟ Χανίων, ενώ η 4η θέση που οδηγεί σε παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται πλέον σε απόσταση 5 βαθμών.

Συγκινητική ήταν η στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ, που έβαψε «κιτρινόμαυρο» το Κολυμβητήριο της Χίου.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα στην επίθεση, μη μπορώντας να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας από 4 γκολ σε δεύτερη και τρίτη περίοδο, έβαλε πολύ δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους», που δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

ΝΟ Χίου – ΑΕΚ 10-5

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-1, 4-2, 1-2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Βάινμπεργκ, Μιμίδης, Αντάτσι 1, Καρακούρος Μ., Καλαργυρός 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 2, Τσιρώνης 3, Πανταζόπουλος 2, Μαρουλάς, Αμπάζης 1, Κωνσταντόπουλος, Καρακούρος Ι.,Λιαντζίρης, Κοτσαμπάς.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς, Ζαχόπουλος, Καζάζης 1, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάκης 1.