AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δυναμική ενίσχυση στο ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Νίκο Παλέντζα, Λυκούργο Ρούσση και Σπύρο Μπαρμπούνη, ενώ ανακοινώνει και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο. Τους αθλητές στα γραφεία μας, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος των Τμημάτων Βόλεϊ, Λευτέρης Αρχόντης, αλλά και ο προπονητής, Άκης Χατζηαντωνίου, οι οποίοι και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν.

Ο 32χρονος (06/05/91), Νίκος Παλέντζας είναι διαγώνιος, με ύψος 2 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στους Γαλαξία, Άρη, Μέγα Αλέξανδρο, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαϊκό, ΑΟΠ Κηφισιάς και στις Νίκη Αιγινίου και Καλαμάτα, με την οποία ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά. Επίσης, έχει γράψει 21 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

Ο 35χρονος (09/11/88), Λυκούργος Ρούσσης είναι πασαδόρος, με ύψος 1,90 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από το Μαρκόπουλο. Έχει αγωνιστεί, επίσης, στους Ολυμπιακό, Φοίνικα Σύρου, Παναθηναϊκό, Κέρκη Σάμου και στις Νίκαια, Κερατέα, Μεσσηνία, Κηφισιά και Παλλήνη. Με την Εθνική ομάδα έχει γράψει 10 συμμετοχές.

Ο 22χρονος (01/08/00), Σπύρος Μπαρμπούνης είναι ακραίος, με ύψος 1,90 μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κυζικό Νέας Περάμου. Έχει αγωνιστεί, επίσης, και στους Ολυμπιακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναθηναϊκό και Κέρκη Σάμου.

Ο 33χρονος (26/06/1989), Γιάννης Αχιλλεόπουλος είναι λίμπερο, με ύψος 1,84 μ. και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου για τρίτη διαδοχική χρονιά και 6η συνολικά στη μεγάλη του καριέρα. Με την «Ένωση» έχει κατακτήσει το League Cup «Νίκος Σαμαράς», αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Οι αθλητές μίλησαν στο aek.gr και έδωσαν τα δικά τους, ξεχωριστά, μηνύματα για τη νέα σεζόν:

Νίκος Παλέντζας: «Ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ. Είναι η άνοδος. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά. Θέληση υπάρχει, οι προοπτικές υπάρχουν και από ‘κει και πέρα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε στο τέλος το στόχο μας».

Λυκούργος Ρούσσης: «Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα της ΑΕΚ. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είμαστε πολύ δυνατοί και όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί αθλητές, ενώ έχουμε και εξαιρετική χημεία».

Σπύρος Μπαρμπούνης: «Χαίρομαι πολύ που υπέγραψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος μιας ομάδας με τόσο μεγάλη ιστορία. Θεωρώ πως υπάρχουν και οι προοπτικές και οι δυνατότητες για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει να βρίσκεται και αυτό θα παλέψουμε να κάνουμε».

Γιάννης Αχιλλεόπουλος: «Eίμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην ομάδα της ΑΕΚ. Τα χρόνια είναι πάρα πολλά. Οι στόχοι της ομάδας φέτος πολύ υψηλοί και είναι δεδομένο πως θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Αυτό θα το αποδείξουμε, ωστόσο, μέσα στο γήπεδο και καθημερινά με σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Χαίρομαι που θα έχω συμπαίκτες, οι οποίοι είναι και φίλοι μου. Θα προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να βγάλουμε εις πέρας το στόχο μας».