AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κύπρος είναι κίτρινη δικέφαλε αετέ! Φιλικό ευκαιριών και δοκιμασιών για την ΑΕΚ!

Η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά στο αεροδρόμιο της Κύπρου. Περισσότεροι από 300 οπαδοί υποδέχτηκαν την αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό (19:00, Cosmote Sport 1) αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ένα φιλικό που έχει επετειακό χαρακτήρα με την Ένωση να συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής και την κυπριακή ομάδα να γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να δει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής ή προέρχονται από τραυματισμό. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Μουκουντί και Φερνάντες, που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ. Ο Καμερουνέζος στόπερ έχει να αγωνιστεί πάνω από τρεις μήνες σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ και ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να τσεκάρει την κατάστασή του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όμως αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχές σε όλους τους παίκτες. Φανέλα βασικού φαίνεται πως θα πάρει ο Λιούμπιτσιτς, ελλείψει Πινέδα, ενώ Γιόνσον, Ελίασον, Πήλιος, Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε αναμένεται να αγωνιστούν αρκετά.

Πέραν της χθεσινής υποδοχής στο αεροδρόμιο οι φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα κατάμεστο γήπεδο και να φωνάξουν “η Κύπρος είναι κίτρινη δικέφαλε αετέ”.