AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: Προετοιμάζω το μυαλό μου για 90+ λεπτά και παλεύω για κάθε μπάλα

Έτοιμος να βοηθήσει την εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Καναδά στο Τέξας στις 23 Μαρτίου.

Ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕΚ είχε χάσει κάποια παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος λόγω τραυματισμών, αλλά πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να βοηθήσει τη χώρα του να προκριθεί στο Κόπα Αμέρικα, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

«Νιώθω καλά που επέστρεψα», δήλωσε ο Λιβάι στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Πάντα αποτελεί ευχαρίστηση να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Ξέρουμε τι διακυβεύεται σε αυτό το παιχνίδι. Συνήθως κάνω εικόνα τον εαυτό του είτε να σκοράρει, είτε να πανηγυρίζει. Αρχίζω να προετοιμάζω το μυαλό μου για 90+ λεπτά, να παλεύω για κάθε μπάλα. Αρχίζω να βλέπω τον εαυτό μου να κερδίζω μονομαχίες, να κερδίζω τα πάντα και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για τη νίκη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να αποτελέσουν το σύμβολο της ελπίδας για τους νέους στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο ευγνώμονες είμαστε που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Υπάρχουν νεαρά παιδιά που μας κοιτάζουν για ελπίδα και διέξοδο. Αυτού του τύπου οι αγώνες και οι ευκαιρίες είναι που πρέπει να αρπάξουμε και με τα δύο χέρια και να προσπαθήσουμε να θέσουμε το πλαίσιο σωστά γι’ αυτά τα παιδιά».