AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με κομβικές απουσίες η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε από την Ολλανδία. Προπονήθηκε χθες εκεί και το βράδυ γύρισε στη βάση της. Σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στη βροχερή Αθήνα ενόψει του αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 14η αγωνιστική.

Ένα ματς στο οποίο η Ένωση θα έχει κομβικές απουσίες και ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει πάλι να βρει λύσεις. Στα… πιτς βρίσκονται οι Αραούχο, Πόνσε, Στάνκοβιτς, αλλά και ο Σιμάνασκι, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Άγιαξ δέχθηκε ένα χτύπημα και έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο χτύπημα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι αρκετό για να στερήσει τη συμμετοχή του Πολωνού στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Το πιο σημαντικό όμως όλων είναι τι γίνεται με τον Πινέδα. Ο Μεξικανός την περασμένη Δευτέρα (11/12) τραυματίστηκε στην προπόνηση, όταν ο Αρόλντ Μουκουντί σε μια προσπάθεια να κάνει τάκλιν πάνω στην μπάλα, έπεσε επάνω του προκαλώντας του ένα βαθύ τραύμα, Ακολούθησαν αιμορραγία και αφόρητοι πόνοι για τον Πινέδα, την στιγμή που ο Καμερουνέζος στόπερ ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας τι προκάλεσε στον συμπαίκτη του. Μένει λοιπόν να δούμε αν ο χαφ της ΑΕΚ είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό.