AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον τεράστιο Κώστα Νεστορίδη

Σήμερα θα… κλαίει και ο Θεός! Είναι μέρα πένθους για την οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς θα πει το τελευταίο αντίο σε έναν ποδοσφαιριστή θρύλο, που τη βοήθησε να γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της και να γιγαντώσει το μύθο της.

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών.

Η νεκρόσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από την “Αγιά Σοφιά”, ενώ η σορός του Νέστορα θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00 το πρωί. Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Η οικογένεια του Κώστα Νεστορίδη επιθυμεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην κάλπη τού Συλλόγου «Πίστη» Γονέων και κηδεμόνων παιδιών με παθήσεις καρκίνου, που θα υπάρχει στην Αγία Τριάδα καθώς και στο κοιμητήριο Καλλιθέας. Τραπεζικός λογαριασμός στην ALPHA BANK. αρ. λογαριασμού: 130002002008236. Iban: 01401300130002002008236. Με τη σημείωση: Εις μνήμην Κώστα Νεστορίδη.

Ένα από τα πολύ όμορφα σκηνικά διαδραματίστηκαν στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα και στο ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άγιαξ όπου η ολλανδική ομάδα τίμησε τη μνήμη του Νέστορα, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί σε μια συγκλονιστική στιγμή ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Λίγοι ήταν οι ανεγκέφαλοι οργανωμένοι του Άγιαξ που αποδοκίμασαν μιας και δεν ξέρουν ιστορία.