AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ στήριξε την αναβολή, αλλά μπαίνει σε δύο…. διαβολοβδομάδες – Πέρυσι ήταν χειρότερα…

Η ΑΕΚ μπορεί να πήγε κόντρα σε αυτό που τη σύμφερε και δεν ήταν άλλο από το να γίνει κανονικά η 2η αγωνιστική, αλλά οι κιτρινόμαυροι έκαναν πίσω και στήριξαν την αναβολή για να βοηθήσουν τον Γκουστάβο Πογέτ και την Εθνική Ελλάδος.

Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει την Ένωση να μπει σε δύο… διαβολοβδομάδες. Αυτό διότι η 2η αγωνιστική ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τρεις μέρες μετά στις 3 Απρίλη η Ένωση θα πάει στην Λεωφόρο για να παίξει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ την Κυριακή 7 του μηνός, θα περιμένει τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δηλαδή τρία ντέρμπι σερί μέσα σε μια εβδομάδα. Και το ίδιο θα επαναληφθεί και στο τέλος του Απρίλη.

Την Τετάρτη 24 του Απρίλη, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά από τέσσερις μέρες, δηλαδή την Κυριακή 28 του μηνός, η Ένωση θα πάει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ενώ αμέσως μετά, την Τετάρτη 1 Μαϊου, που είναι και Μεγάλη Τετάρτη, θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μην ξεχνάμε πάντως πως η περσινή σεζόν για την ΑΕΚ ήταν χειρότερη μιας και αγωνίστηκε Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και αμέσως μετά πάλι Τετάρτη με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.