AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση από τα παλιά, Μπρέσεβιτς και Ρόβα

Δυο φίλοι από τα παλιά, από τα «πέτρινα χρόνια» της ΑΕΚ, συναντήθηκαν σήμερα στο Πόρετς της Κροατίας. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς και ο Βασίλης Ρόβας ήταν ανάμεσα στους θεατές του αγώνα εθνικών ομάδων Κ17 Κροατίας και Ελλάδας (1-0 νίκησαν οι Κροάτες) στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά που ξεκίνησε σήμερα.

Η συνάντησή τους ξύπνησε προ δεκαετίας μνήμες, αφού συνυπήρξαν στην ΑΕΚ από το 2013 έως το 2015. Δηλαδή τη δύσκολη, αλλά και τόσο σημαντική περίοδο για την Ένωση, που κατάφερε να βγει από το «τούνελ» της Γ΄ και της Β΄ κατηγορίας και να επιστρέψει στη Super League. Η σεζόν 2014/15 ήταν η τελευταία που αγωνίστηκαν μαζί, αλλά και η τελευταία στην καριέρα του Μπρέσεβιτς, ο οποίος είχε 10 συμμετοχές και 8 γκολ στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας, πριν αρχίσει να ταλαιπωρείται από διαδοχικά σοβαρά προβλήματα στο γόνατο, που είχαν ως αποτέλεσμα το πρόωρο τέλος της καριέρας του.

Ο Κροάτης που σήμερα είναι μόλις 36 ετών, έχει ξεκινήσει προπονητική καριέρα σε ομάδα της γενέτειράς του, του Κόπερ. Όσο για τον 40χρονο Ρόβα, που είχε 22 συμμετοχές και 3 ασίστ με την ΑΕΚ τη σεζόν 2014/15, ακολουθεί πλέον καριέρα ως ατζέντης, επικεφαλής του γραφείου ROSKO Company.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ