ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατικές Αιχμές: 100 χρόνια μάχη και ιστορία

✓ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ! Μετά το… “σβήσιμο του Αστέρα” με τα 4 στο Ναό, η Α.Ε.Κ εκστρατεύει στην “Τ(ρ)ούμπα του Βορρά” για το πιο σημαντικό ματς αυτής της περιόδου. Η Ομάδα της Προσφυγιάς οφείλει να υπερασπιστεί τον Τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας αλλά και να βάλει το πιο γερό θεμέλιο για την κατάκτηση ΚΑΙ της φετινής ΚΟΥΠΑΣ, νικώντας το Σαλονικιώτικο επίδοξο… χαλιφάτο! Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα ματς για σκληρές αντοχές. Είμαστε όμως Α.Ε.Κ που σημαίνει ότι δεν μασάμε ποτέ και πουθενά κι αυτό θα το αποδείξουμε ξανά! Εμπρός για τη ΝΙΚΗ και στη Θεσσαλονίκη!!!

✓ ΓΑΖΩΝΕΙ… η ΑΕΚΑΡΑ! Σε “καλό φεγγάρι” βρίσκεται η Ομάδα που ισοπεδώνει με πεντάρες, τριάρες και τεσσάρες, τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον! Ήταν θέμα χρόνου (μετά κάποια δυσάρεστα αποτελέσματα με αποκορύφωμα τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο) να επανέλθει η Α.Ε.Κ στα υψηλά επίπεδα απόδοσης που την είχαμε συνηθίσει επί μακρόν. Εμείς ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας. Όμως, όσο και να χαιρόμαστε, ας μην χαλαρώνουμε ούτε να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Απαιτείται απόλυτη προσήλωση στον στόχο με κατάθεση όλων των αγωνιστικών μας δυνάμεων μέσα στα γήπεδα. Προχωράμε με αισιοδοξία και συνέπεια – παντού και πάντα νίκες απέναντι σε κάθε αντίπαλο, μέχρι τέλους!

✓  ΧΑΝΤΜΠΟΛ  ΟΣΦΠ -Α.Ε.Κ : Οι μάγκες του κιτρινόμαυρου Χάντμπολ και πάλι σε τροχιά σύγκρουσης με τον προαιώνιο του λιμανιού. Το Σάββατο (ξανά) εκτός έδρας, αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα, κόντρα στον… αποκλεισμένο! Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ μπορείς και πάλι να τους συντρίψεις καταγράφοντας δεύτερο σερί μέσα σε λίγες μέρες! Θα είναι η απόλυτη επιτυχία για εμάς κι ο απόλυτος διασυρμός για τον αντίπαλο. Για να σκάσει στο λιμάνι η “τέλεια καταιγίδα” που λένε και οι… κιτρινόμαυροι μετερεωλόγοι!!!

✓ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ. Πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη νικηφόρα τα κορίτσια του Βόλεϊ της Α.Ε.Κ διαλύοντας τις… Αρειανές με 3-1 σετ! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις μαχήτριες “Αμαζόνες” που τιμούν το όνομα και τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως. Συνεχίστε με ψυχή, ο κόσμος της Α.Ε.Κ σάς θαυμάζει και σας στηρίζει!

✓  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ 8 ΜΕΡΕΣ! Μετράμε ανάποδα όχι μόνο τις μέρες, αλλά και τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα ακόμα! μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψουμε και εμείς, ως οπαδοί, στο Σπίτι μας, στο Ναό της Προσφυγιάς! Στις 18 Φλεβάρη στο ματς με την  Κηφισιά θα γίνει η… “εναρκτήρια επανεκκίνηση” με τον κόσμο μας παρόντα. Οι Ενωσίτες, που τόσο αδικήθηκαν με αυτή την απαράδεκτη κι ισοπεδωτική κρατική απόφαση, επιστρέφουν πλέον στις κερκίδες και θα είναι αυτοί που θα βάλουν το πρώτο, το δεύτερο (και… βάλε!!!) γκολ της Ομάδας. Πλησιάζει λοιπόν η ώρα που η εξέδρα θα ξαναπαίξει τη… δική της μπάλα!

✓ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ Α.Ε.Κ!!! 100 χρόνια αγώνας και μάχη, 100 χρόνια περηφάνιας και ιστορίας! Από τις Προσφυγικές Παράγκες και την τιτάνια προσπάθεια της Αναγέννησης των Ξεριζωμένων ως τη Δημιουργία της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, από τους χρυσούς θριάμβους τόσων δεκαετιών ως τη Θλίψη των Ερειπίων, και μέχρι την Ανάσταση με το Παλάτι της Προσφυγιάς στα Άγια Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας και την ταυτόχρονη κατάκτηση του Νταμπλ, η Α.Ε.Κ έδειξε και δείχνει ότι έχει τεράστιες εσωτερικές δυνάμεις και τη στόφα του νικητή κόντρα σε κάθε είδους δυσκολίες και αντιξοότητες! Α.Ε.Κ ανυπέρβλητο το μεγαλείο σου!!!

✓ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΑΕΚ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ σε όλα, στα πάντα! Αυτό που τονίζουμε συνεχώς, δηλαδή ότι “είναι διαφορετικό να είσαι Α.Ε.Κ”, να μην μείνει ποτέ… κενό γράμμα. Να έχει πάντα -και υπό όλες τις συνθήκες- περιεχόμενο και νόημα διότι περικλείει διαχρονικές αρχές, αξίες, ιδανικά και στάση ζωής. Και στα οποία οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και αδιαπραγμάτευτοι παντός καιρού, αν θέλουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία του ηθικού πλεονεκτήματος. Πιστεύουμε να γίναμε κατανοητοί.

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Πόσο άξιζε τελικά η ζωή του αδικοχαμένου αδερφού μας;;; 1000 κολοεβρό, 2000, 100 χιλ., πόσα;;; Διότι με μια ευτελή “εγγύηση” οι ναζιστές επιδρομείς αποφυλακίστηκαν και επέστρεψαν στη φιδοφωλιά τους ατιμώρητοι. Πως και γιατί;;;!!! Καθημερινά λαμβάνουμε τέτοιου τύπου ερωτήματα-μηνύματα συνΕνωσιτών μας που με περισσή, πραγματικά, αγανάκτηση μάς ρωτούν τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο και που δεν δείχνει να οδηγεί στην αποκάλυψη και τιμωρία των φονιάδων και κατ’ επέκταση στην ηθική δικαίωση του Μιχάλη και της οικογένειάς του. Τι να απαντήσουμε, τι!!!!!!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓VENCEREMOS PIRATES!  Ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ… Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

 ✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Στη “Βυζαντινή Γωνιά” της Νέας Φιλαδέλφειας η κοπή της πίτας του Club. Παρασκευή βραδάκι στις 9.30.

* Δεν πιστεύουμε να παρουσιαστούν τίποτε ουρανοκατέβατοι “Μάου-Μάου” εκεί που θα παίζει η Α.Ε.Κ και να ‘χουμε τα γνωστά παρατράγουδα; Ή θα είναι πραγματικά κεκλεισμένων το ματς ή με το παραμικρό… αποχώρηση και μηδενισμό στα “ξαδερφάκια”.

* Μιχάλης Κατσούρης : αθάνατος!

* Ως “Πειρατές” πιστεύουμε πολύ στο δυναμικό της Α.Ε.Κ, σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά του ρόστερ. Όλοι μαζί οι παίχτες μας κατέκτησαν πέρυσι με το σπαθί και την αξία τους τα πάντα στην Ελλάδα και στέφθηκαν πανάξιοι Πρωταθλητές ΚΑΙ Κυπελλούχοι! Αυτοί οι παίχτες! Οπότε κάντε και λίγο κράτει στα έξαλλα πανηγύρια, δεν είναι κανείς “υπεράνθρωπος” ούτε “σούπερμαν”. Στη συλλογικότητα είναι η δύναμή μας, και όλοι αποτελούν πολύτιμες ψηφίδες στο παζλ των επιτυχιών!

* Μακάρι στην ερχόμενη σεζόν να κληρωθούμε στην Ευρώπη με δαύτους πάλι. Για να τους διαλύσουμε ξανά!

* Μιχάλη ζεις και θα ζεις παντοτινά ανάμεσά μας!

* Τιμήστε το όνομα της Μπασκετικής Βασίλισσας. Νικήστε τη Δευτέρα τον παναθηναϊκό!

* Ο βάζελος έχει τα λιγότερα πέναλντι εις βάρος του (μόλις 1), τις λιγότερες κίτρινες και βέβαια τα περισσότερα πέναλντι υπέρ του (10). Ας βγάλει λοιπόν και μια ανακοίνωση για τη Διαιτησία. Για τα… βάσανα που τραβάει!!!

* Οσφπ : λατέρνα, φτώχεια και γκρίνια στο λιμάνι. Καΐλας και Βούρτση σε ατελείωτο θρήνο για την άτιμη την κενωνία! Ε ρε “που είναι τα χρόνια, ωραία χρόνια” που είχες… κοράκια μέσ’ την… παράγκα!!!

* Το βέβαιο είναι ότι οι δηλώσεις και οι συμπεριφορές του… λιμανίσιου καταπολεμούν τη βία. Το ίδιο βέβαιο είναι και πως ο γάιδαρος πετάει!.

* Χατζη(χρυ)σαφί. Α ρε Φαίδωνα λεξιπλάστη!

* 12/2 : ποτέ ξανά!

* Χωρίς αλληλεγγύη και ανθρωπιά η κοινωνία ευτελίζεται. Χωρίς συμπαράσταση στους ξεριζωμένους και στους κατατρεγμένους λαούς, τα έθνη εξαγριώνονται. Χωρίς αγώνες για μια πιο δίκαιη ζωή ο άνθρωπος ταπεινώνεται και εξσχρειώνεται.

* “Γκολ και κράξιμο” στο… no politica.

* “Πειρατές του Ονείρου” : Εντάξει, τα πρώτα 30 χρόνια είναι δύσκολα…

* pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Βυζαντινή γωνιά, 9/2, ώρα: 9.30 μ.μ.

* Μιχάλη ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!

Α Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”