AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο καμπανάκι και νέα φιλική ήττα της ΑΕΚ στο Βόλο

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα 4-3 από τον Βόλο ΝΠΣ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Το παιχνίδι είχε πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με έξι από τα επτά γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο!

Στο 36′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαριέντος, με πέναλτι που κέρδισαν σε μαρκάρισμα του Σάκχοφ στον Ρεγκατέν μέσα στην περιοχή. Το 1-0 ήταν αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν όλα τα λεφτά. Στο 49′ έγινε το 2-0 για το Βόλο με συρτό σουτ του Πάολο Φερνάντεζ μέσα από την περιοχή μετά από αντεπίθεση και πάσα του Κέβιν Ροσέρο. Η ΑΕΚ μείωσε στο 53′ με σέντρα του Άμραμπατ από τα δεξιά και κεφαλιά του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην αριστερή γωνία. Επτά λεπτά αργότερα (60′) έγινε το 3-1 μετά από ατομική προσπάθεια του Φερνάντεζ και σουτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μείωσε στο 75′ με πέναλτι του Μουαμέρ Τάνκοβιτς που κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα του Βόλου Κλέιμαν. Τα γκολ όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 84′ ο Βόλος έκανε το 4-2 με τον Ρεγκατέν, με πέναλτι που κέρδισε ο Πουρίτα, ενώ δύο λεπτά αργότερα (86′) γράφτηκε το τελικό 4-3. Ο Νόρντιν Άμραμπατ εκτέλεσε κόρνερ, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πήρε την κεφαλιά κι έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (78′ Νίνης) Φερνάντες (89′ Βοϊτκόφσκι) Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (91′ Τερεζίου) Ροσέρο (74′ Φαν Βέερτ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες (63′ Μήτογλου), Τζαβέλλας, Μιτάι (80′ Ραντόνια), Σιμάνσκι (60′ Γαλανόπουλος), Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (46′ Μάνταλος), Τάνκοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο (60′ Ανσαριφάρντ).

Διαιτητής: Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Παναγιώτης Σακκάς, Σταμάτης Σφυρής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
4ος διαιτητής: Απόστολος Σαρρής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)