AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για την ΑΕΚ Β’ από τη Νίκη Βόλου

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε με 2-0 από τη Νίκη Βόλου στον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο ΕΑΚ Βόλου.

Απέναντι σε μια πολύ πιο έμπειρη ομάδα, η νεανική και με πολλές απουσίες ΑΕΚ Β (χωρίς τους Ευθ. Χριστόπουλο, Τζούντα Γκαρσία, Αρβανίτη, Τσιόκρη) βρέθηκε να χάνει νωρίς με 2-0. Η Νίκη σκόραρε στο πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Κάσσου και έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 16′ με κοντινό σουτ του Γκαρσία. Λίγο πριν το ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας ο Γιώργος Γιαννούτσος.

Η ΑΕΚ Β αντέδρασε και προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Αποστόλη Χριστόπουλου στο 56′.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Γκαρσία, Ροχάνο. Αγωνίστηκαν και οι Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μέτσε, Βασιλείου, Γ. Κυρίτσης, Μπόσιο, Αλτιτζής, Τζιώρας, Τσουκαλάς.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Γιαννούτσος (44′ λόγω τραυματισμού Κώτσιος) Μπούσης, Μουστακόπουλος (75′ Κορομηλάς) Μπάμπης, Αμούρ (46′ Γεωργέας) Γερολέμου (89′ Μαντζουρανάκης) Γιούσης, Ιατρούδης (46′ Απ. Χριστόπουλος)

Διαιτητής: Γιώργος Τασιόπουλος (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Κώστας Τασιόπουλος, Σταύρος Σαμαράς (ΕΠΣ Θεσσαλίας).