AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και παραμονή στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Cosmote Sport 2) έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ματίας Αλμέιδα όπως συνηθίζει δεν ανακοίνωσε αποστολή. Όμως όπως και στα προηγούμενα παιχνίδι, έτσι και σε αυτό απέναντι στους Ηπειρώτες υπάρχουν απουσίες. Αυτές είναι του τιμωρημένου Κάλενς, των τραυματιών Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι και Ρότα.

Στα θετικά για τον Ματίας Αλμέιδα ότι ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στις προπονήσεις και μένει να φανεί εάν θα του δώσει φανέλα βασικού. Εξάλλου, ο «δικέφαλος» θα έχει μεσοβδόμαδο ματς μετά από αρκετές εβδομάδες, παράγοντας που ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Κάπως έτσι προσπαθούμε να μπούμε στο μυαλό του προπονητή της ΑΕΚ με μια πιθανή 11άδα η οποία μπορεί να είναι η παρακάτω: Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Ραντόνια, Βίντα, Χατζισαφί, Πήλιος στην τετράδα της άμυνας χωρίς πάντως να αποκλείονται οι εκπλήξεις. Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής με τους Πόνσε και Αραούχο ως επιθετικό δίδυμο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
Α’ Βοηθός: Ιορδάνης Απτόσογλου
Β’ Βοηθός: Δημήτριος Βεργέτης
4ος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
VAR: Χρήστος Βεργέτης