AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις και αναμονή για Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς

Ευνοϊκός πρώτος γύρος των πλέι οφ για την ΑΕΚ που όμως θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα και συγκέντρωση αν θέλει να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα.

Η αρμάδα του Ματίας Αλμέιδα ξεκινά τη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος την Κυριακή από τη Λαμία, ενώ ακολουθούν τρία σερί ντέρμπι με Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός), στα οποία θα κριθούν πολλά.

Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει να δει τους Νόρντιν Άμραμπατ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτ για το αν θα είναι σε θέση να προπονηθούν. Ο Μαροκινός, που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Άρη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η κατάστασή του. Παρότι η κράση του είναι γερή, ο 36χρονος θα είναι απώλεια να λείψει ακόμη και από την πρεμιέρα.

Όσο για τον Σέρβο, που έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια και έχει να παίξει από τις 18 Φεβρουαρίου, η επάνοδός του είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για να παίξει στη Λαμία και λογικά θα επιστρέψει απέναντι στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως εκτός από την πρεμιέρα των πλέι οφ βρίσκεται ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και θα απουσιάσει από την πρεμιέρα.