AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα της κρίσης σε ένα ματς κορυφής

Η ΑΕΚ δίνει απόψε (20:00, Novasports Prime) ένα μεγάλο ματς, μέχρι το επόμενο, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ένα παιχνίδι κορυφής στην Τούμπα εκεί όπου η Ένωση δεν θέλει με τίποτα να γνωρίσει την ήττα.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα τρέχει σερί τριών νικηφόρων αγώνων, όπου μεταξύ άλλων βλέπει τους επιθετικούς του, Γκαρσία και Πόνσε να βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό… φεγγάρι. Στα ευχάριστα συγκαταλέγονται και οι επιστροφές παικτών με εξαίρεση τους Άμραμπατ και Σιμάνσκι οι οποίοι είναι εκτός από το αποψινό παιχνίδι, ενώ μία ώρα πριν τη σέντρα θα φανεί εάν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή ούτε άνοιξε τα χαρτιά του όπως συνηθίζει να κάνει πριν από τα ματς. Έτσι μια πιθανή 11άδα για το παιχνίδι μπορεί να είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Τσούμπερ σε σχηματισμό 4-4-1-1 χωρίς πάντως να αποκλείονται αλλαγές και εκπλήξεις μιας και τα διλήμματα του Αργεντίνου κόουτς είναι αρκετά.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Α’ Βοηθός: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ
Β’ Βοηθός: Ακίφ Εμιράλι
4ος διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
VAR: Έλτσιν Μασίγιεφ
AVAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ