AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η καθοριστική επικοινωνία Βίντα – Λιούμπισιτς: Έλα σε περιμένω!

Με τα καλύτερα λόγια για το περιβάλλον και τον οργανισμό ΑΕΚ μίλησε ο Ντομαγκόι Βίντα στον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Οι δύο τους είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων επικοινωνία με τον κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου να τονίζει στον 24χρονο χαφ το πόσο σημαντικό θα είναι για εκείνον να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και να κάνει το… άλμα από την Ντιναμό στην Ένωση.

“Έλα σε περιμένω” του είπε ο Βίντα και ο “Λιούμπι” έκανε πράξη τα λεγόμενα του στόπερ της ΑΕΚ. Ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2029 και θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα καθώς πρόκειται για έναν παίκτη μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “6” και “8” της μεσαίας γραμμής αλλά και όποτε χρειαστεί ως αριστερός μπακ κάτι που έκανε στην ομάδα του Ζάγκρεμπ.

Ο Βίντα μίλησε πολλές φορές με τον Λιούμπισιτς. Όχι μόνο για να τον πείσει και αυτός πως η ΑΕΚ είναι ο ιδανικός επόμενος σταθμός για την καριέρα του. Αλλά κυρίως για να τον στηρίξει στην απόφαση του να πιέσει προς την κατεύθυνση να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Βίντα ήταν σε ανοιχτή γραμμή μαζί του και από σήμερα οι δυο τους θα βρεθούν στα αποδυτήρια των Σπάτων για την πρώτη τους προπόνηση.