AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέλεξε να πάει με τρεις στόπερ στην Ευρώπη η ΑΕΚ

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής κεντρικού αμυντικού για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα δεν έγινε! Αυτομάτως η ΑΕΚ πηγαίνει στα ματς του Europa League κόντρα σε Μπράιτον, Άγιαξ και Μαρσέιγ με τρεις στόπερ.

Πρόκειται για τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου. Παίρνει δηλαδή ένα μεγάλο, τεράστιο θα λέγαμε ρίσκο, για την Ευρώπη με την ατάκα που βγαίνει εκτός κιτρινόμαυρων αποδυτηρίων να είναι η εξής: “δεν βρήκαμε κάτι το αξιόλογο”.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως στην ΑΕΚ δεν θα συνεχίσουν να ψάχνουν κεντρικό αμυντικό μιας και η μεταγραφική αγορά κλείνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Άρα ο στόπερ που θα έρθει (εάν έρθει) θα αφορά μόνο τα παιχνίδια στην Ελλάδα. Δηλαδή το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Στην παρούσα φάση ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του ρισκάρουν στην Ευρώπη, αλλά δεν κλείνουν την πόρτα σε παίκτη – έκπληξη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού ώστε να συμπληρωθεί μια αξιόλογη τετράδα μιας και οι Χρυσόπουλος και Γεμπόα ακόμα χρειάζονται χρόνο.

Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει εδώ είναι ποιος αξιόλογος παίκτης top επιπέδου θα ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ χωρίς την παρουσία του στο Europa League. Αυτό θα πρέπει να μας το απαντήσουν οι άνθρωποι της Ένωσης.