AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Η δύσκολη μάχη της Βασίλισσας

Δύσκολη εντός έδρας αποστολή για τη Βασίλισσα που υποδέχεται (20:15, ΕΡΤ3) τον Παναθηναϊκό στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς, πριν από τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου στην Κρήτη με αντίπαλο την ίδια ομάδα, την προσεχή Πέμπτη (15/02, 18:00).

Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να προλάβει την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα Play Offs, για να αποφύγει τα Play Out. Αν κερδίσει απόψε, θα πιάσει τον ΠΑΟΚ (8-10) στην 6η θέση και θα έχει υπέρ της, την ισοβαθμία. Από την άλλη, η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση με ρεκόρ 16-1 και προέρχεται από την πρώτη φετινή ήττα της και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Άρη. Εντός έδρας, η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 5-3, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος εκτός έδρας (8-0).

Στο αγωνιστικό μέρος, ο κόουτς Ζούρος έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που λέγεται Τζάστιν Τίλμαν ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες Κυριακή (11/02), μιας και έχει ενοχλήσεις στο πόδι, οπότε η συμμετοχή του, στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας, λίγο πριν από το τζάμπολ.

Εκτός για ένα ακόμα παιχνίδι, θα είναι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που θυμίζουμε ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω κατάγματος στο 4ο μετακάρπιο της αριστεράς άκρας χειρός, δηλαδή στο δάχτυλο.

Εκτός αναμένεται να είναι και ο Δημήτρης Φλιώνης, λόγω του τραυματισμού στη μέση του. Φυσικά, ο Λάνγκστον Χολ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές διοργανώσεις, αφού δεν έχει γίνει η τελευταία αλλαγή ξένου που έχει δικαίωμα η ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ. Θυμίζουμε επίσης, ότι στο τελευταίο ματς κόντρα στη Μούρθια, απουσίαζε ο Δημήτρης Αγραβάνης λόγω ίωσης.

Τα εισιτήρια του ΑΕΚ-ΠΑΟ

Όσον αφορά στα εισιτήρια για το αποψινό ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, συνεχίζεται η διάθεσή τους, στον κόσμο, που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να αποτελέσει τον «έκτο παίκτη» της ομάδας. Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας», με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, τη Δευτέρα (12/02, 20:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100, 150 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».