AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΑΕΚ κάνει αποκαλυπτήρια στο Περιστέρι απέναντι στην Κλουζ

Η ΑΕΚ κάνει τα αποκαλυπτήριά της στο σημερινό (20:15, EΡΤ2) παιχνίδι με αντίπαλο την Κλουζ στην πρεμιέρα του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου.

Η νταμπλούχος Ρουμανίας θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα του Ζοάν Πλάθα, που έχει δώσει ένα ακόμη φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, προ ημερών στα Λιόσια κόντρα στο Περιστέρι. Στο ρόστερ της Κλουζ βρίσκονται εγνωσμένης αξίας παίκτες, όπως οι Τζάρελ Έντι, Ντι Τζέι Σίλεϊ, Μπράις Τζόουνς, Άντριγια Στιπάνοβιτς και Μάρεκς Μέγερις.

Ο Ισπανός τεχνικός της Βασίλισσας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που ολοκληρώνει το Σάββατο τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον αγώνα της Λιθουανίας με τη Λετονία (15:30) για τις θέσεις 5-6. Εκτός μάχης είναι και ο τραυματίας Μάνος Χατζηδάκης, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Θωμάς Κώττας.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17:15 την οικοδέσποινα ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία την Κυριακή θα παίξει με τον Παναθηναϊκό (20:15). Οι «πράσινοι» το Σάββατο θα παίξουν με την Κλουζ (20:15).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
20:15 ΑΕΚ-Κλουζ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου
17:15 Περιστέρι bwin-ΑΕΚ
20:15 Παναθηναϊκός-Κλουζ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
20:15 Περιστέρι-Παναθηναϊκός