AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και το βράδυ να πίνουμε κρασάκι…

Η ΑΕΚ πρέπει να στηριχθεί στον εαυτό της και μόνο ώστε να πάρει το διπλό και να κάνει το γύρο του θριάμβου στο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον Ολυμπιακό (20:00, Cosmote Sports).

Άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν πως με δικιά τους νίκη το πρωτάθλημα τελειώνει. Έρχεται ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού όλους τους αντιπάλους της που έχουν ενωθεί για να βάλουν εμπόδια στην ΑΕΚ και τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από… αυτοκτονία στην Τούμπα καθώς κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και πλέον καλείται να δείξει ένα τελείως διαφορετικό και πιο σοβαρό πρόσωπο προκειμένου να νικήσει τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός τεχνικός του Δικεφάλου έχει σχεδόν όλα τα όπλα στη διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου Ρότα και του τραυματία Φερνάντες. Αποστολή δεν βγήκε, ενώ μένει να φανεί η ετοιμότητα του Μουκουντί και αν είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μπορεί ο Αλμέιδα να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά σκέψεις υπάρχουν στο μυαλό του. Μία από αυτές είναι ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, οι Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί στην τετράδα της άμυνας. Γιόνσον και Σιμάνσκι οι δύο στη μεσαία γραμμή με τους Πινέδα και Ελίασον στα άκρα. Ο Αραούχο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πόνσε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Στίλερ
Βοηθοί: Γκίτελμαν, Μπορς
Τέταρτος: Βεργέτης
VAR: Περλ, Μπουξμπάουμ