AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για τη νίκη στον «τελικό» με Παναθηναϊκό στο Μετς

Μετά από το ρεπό της, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό ΑΟ (19/02, 22:00) στο Κλειστό του Μετς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

Το Πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία του, όσον αφορά την κανονική διάρκεια, και η ΑΕΚ στοχεύει μόνο στο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με νίκες ώστε να κατακτήσει την 1η θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή, η «Ένωση» βρίσκεται στο +1 από τον ΑΣΕ Δούκα, ενώ απομένουν συνολικά 5 παιχνίδια ακόμα.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τους: Θεοφίλου, Φίτο, Ταρνανίδη, Αρώνη, Tροβάτο, Γούση, Αδαμόπουλο, Ντάτη, Πάνου, Τριαντάφυλλο, Πάις A., Βλασταρά, Ουέσλεϊ, ενώ η συμμετοχή του Μάνου θα κριθεί τελευταία στιγμή λόγω πόνου στη μέση.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νικη. Πάντα ένας αγώνας Παναθηναϊκου-ΑΕΚ είναι απο μόνος του σημαντικός. Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου και έχει δυναμώσει. Εμείς έχουμε ξεκάθαρο στόχο την πρώτη θέση και θα μαχόμαστε σε κάθε αγώνα για να τα καταφέρουμε».