AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στην ΑΕΚ η Αντωνία Μπριάνα!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αντωνία Μπριάνα. Η 18χρονη διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Η Αντωνία Μπριάνα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 5 ετών, αγωνιζόμενη έως τα 12 της χρόνια, σε ιδιωτική Ακαδημία στις Αχαρνές. Ακολούθησε η ένταξή της στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ Κ14. Τη σεζόν 2021-22 φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών και με 18 γκολ αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στη Β’ Εθνική, οδηγώντας την ομάδα της στην Α’ Εθνική. Όμοια επιτυχία σημείωσε και την περσινή σεζόν, καθώς αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής με τον Παναθηναϊκό, ούσα και πάλι πρώτη σκόρερ με 20 τέρματα. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αντωνία Μπριάνα, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, κ. Γκαλίτσιο, τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, κ. Χριστόπουλο, αλλά και τη Διοίκηση του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί».