AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρεμιέρα στο Πέραμα για τις Νταμπλούχες

Με το δεξί θέλει να μπει η Γυναικεία ομάδα Futsal στο νέο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (26/10, 22:00) εκτός έδρας στο Πέραμα το Νέο Ικόνιο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Women’s Futsal Championship.

Οι «κιτρινόμαυρες» πέρυσι τα «σάρωσαν» όλα, κατακτώντας το Νταμπλ. Πραγματοποίησαν τρομερές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή, Χρήστου Χριστόπουλου και φυσικά ο στόχος και τη φετινή σεζόν είναι η κορυφή. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ μετείχε και στο Super Cup, που ήταν φιλικού χαρακτήρα, με όλες τις ομάδες να είναι… νικήτριες!

Στην αποστολή της «Ένωσης» βρίσκονται οι εξής αθλήτριες: Κοτσιμπέλη, Ντάντη, Νίκα, Τσελέντη, Τσούνη, Παυλοπούλου, Μπαλντίδη, Ροπόκη.

Ο προπονητής, Χρήστος Χριστόπουλος μιλώντας στο aek.gr, είπε: «Αύριο ξεκινάει ένας νέος μαραθώνιος. Για άλλη μια χρονιά καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Εύχομαι και τη φετινή χρονιά να γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα».